Algemeen

Algemeen

Dinsdag 10 december 2019 organiseert Hartendieven weer een gratis inspiratiesessie. Dit keer in Wageningen. Wil jij kennis maken met Hartendieven en je laten inspireren over gastvrijheid? Je bent van HARTE …

December actie Lees verder »

Wij vinden het zo mooi, houden ervan en hebben er echt een passie voor. Het is zelfs ons werk om hierover te inspireren en adviseren. En toch zijn wij ook niet altijd gastvrij, of in elk geval…zo worden we dan niet ervaren.

Als je aan willekeurige mensen vraagt wat gastvrijheid is, krijg je bij elk persoon waarschijnlijk een ander antwoord. De een vindt het belangrijk dat diegene zich vooral welkom voelt, de ander vindt het vooral belangrijk dat er veel aandacht aan diegene geschonken wordt, of juist niet. Wat zijn volgens Hartendieven de belangrijkste elementen voor goede gastvrijheid?

Hartendieven was op de koffie bij Anita Nibbelink van Anita Nibbelink Advies en Ondersteuning. Wij hebben Anita leren kennen via onze opdracht bij gemeente Renkum. Wat verstaat Anita onder gastvrijheid en waarom vindt zij dit zo belangrijk?
En wat heeft de leefregel van Benedictus hiermee te maken? Luister snel 

Haal jouw kerstkaarten nu vast in huis en voorkom een hoop kerststress 🙂
Een handgeschreven kaartje aan jouw relaties en klanten is toch net even leuker en onze stoere kaarten met een knipoog zijn de beste keus!

Bestel ze snel!

Deze week was Hartendieven in Doetinchem op de koffie bij Sabine Hoogenkamp van MOOI BEN JIJ! Hoe is deze inspirerende fashion winkel ontstaan en wat is het geheim van hun succes?
Welke impact heeft gastvrijheid voor haar bedrijf en hoe zet zij dit in? Luister snel 

Deze week ging Hartendieven op de koffie bij Marieke Langenberg van Advies in verandering in Deventer. Wat verstaat Marieke Langenberg van Advies in Verandering onder gastvrijheid. ‘Met m’n handen vol tassen ging ik de volgende winkel binnen, omdat ik maar liefst €5,- had gewonnen in de staatsloterij’

Maak impact met gastvrijheid Blije medewerkers, blije klanten en een sterk imago, dat willen we allemaal. Gastvrijheid is de sleutel en de kracht achter succesvolle bedrijven. Het zorgt er niet alleen voor dat gasten zeer tevreden zijn, ze komen ook graag terug en worden ambassadeurs. Blije medewerkers werken harder en beter.

Hoe belangrijk is gastvrijheid en is het eigenlijk wel belangrijk? Is het allemaal niet wat overdreven? Als het product of de dienst maar goed is toch, de rest is allemaal maar bijzaak. Wat heb je nou aan een heel gastvrije medewerker als dat wat je koopt belabberd is? Wij van Hartendieven zijn het er mee eens dat het een niet zonder het andere kan!

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?