Compleet gastvrijheidstraject

Een echte cultuurverandering? Dan ga je voor een op maat gemaakt traject.

Door middel van observatie en interviews kijkt Hartendieven naar wat jullie kracht is en wat aandacht nodig heeft. Deze observatie analyseren wij en vatten we samen in een praktisch gastvrijheidsrapport. Geen moeilijke taal, geen ellenlange teksten, maar concreet en met praktische adviezen.

De observatie wordt gevolgd door inspiratiesessies voor alle medewerkers, waarin wij ze meenemen in de wereld van gastvrijheid. Deze sessies worden, in samenspraak met jullie, aangevuld met bevindingen uit het rapport. Tijdens deze sessies kijken we naar de quick wins voor jullie organisatie, zodat iedereen morgen met gastvrijheid aan de slag kan.

  • Leidinggevenden nemen deel aan de workshop ‘sturen op gastvrijheid’, want al die inspiratie is leuk maar hoe houden we dit vast?
  • Na afloop van alle inspiratiesessies evalueren we hoe het gastvrijheidstraject is ontvangen en geven we ons advies hoe nu verder te gaan.
  • Het gastvrijheidstraject wordt vaak in combinatie met DISC afgenomen voor nog meer verdieping met meer zelfinzicht, zelfvertrouwen en een betere samenwerking.
Indicatie investering bij 35 medewerkers excl. DISC:
vanaf €6000,-
vanaf €6000,-
* Getoonde prijzen zijn excl. btw, reiskosten en eventueel kosten voor externe locatie. Bij workshops, trainingen en inspiratiesessies is de aangegeven prijs incl. voorbereidingskosten. Bij meerdere dezelfde workshops, trainingen en inspiratiesessies betaal je uiteraard maar 1x de voorbereiding. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

GASTVRIJHEIDSTRAJECT AANVRAGEN

Vul onderstaand formulier in om een compleet gastvrijheidstraject aan te vragen. Liever eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van ons GRATIS adviesgesprek.
Dit zeggen onze klanten

Wil jij een professionelere dienstverlening?
Ervaar de kracht van gastvrijheid.