Help! We hebben een bestelling…

Donderdag 10 augustus 2017

“Kijk de hele website nog 1x kritisch door!” zei onze website-man, “morgen ben ik op vakantie dus het moet allemaal goed staan vòòrdat je de website live zet.”

Ja ja,.. dachten we en namen nog een slok van onze wijn. We hebben al de hele dag naar die website gekeken, overlegd, aangepast… we willen dat hij live gaat! De gemarineerde gamba’s in een mango-kokos-sausje met ananas werden geserveerd, of we nog wat te drinken wilden…. “ja hoor, het is tenslotte feest.”

Veel lol hadden we om het maken van hèt perfecte filmpje; wij proostend. Blijkt heel moeilijk, want beter dan twee rammende bekers tegen elkaar waar de drank nog net niet uitspat werd het niet. Doen we het voor… is grappig zo’n filmpje voor op Facebook als we bekend maken dat onze website live is.

De laatste gamba ging op, we stortten ons op DE bekendmaking van de week…..; Hartendieven.nl stond live en dat moest de wereld weten (nou ja… onze kennissen en vrienden op Facebook en LinkedIn).

Zogezegd zo gedaan.

Inmiddels werden de beroemde spareribs van Diels geserveerd. De ober nog iets verbaasd over deze twee dames, die duidelijk meer geïnteresseerd waren in hun laptop en telefoon dan in de rest, vroeg of de website live stond. “Jazeker” zeiden we in koor.

Genietend van de spareribs, dromend en bluffend over onze website en hoeveel deals deze wel niet zou opbrengen wierpen we nog 1 blik op onze e-mail,  om ons vervolgens volledig op het zojuist geserveerde maal te storten.

1 nieuw bericht…. Stephanie liet haar vork vallen, Wendy proestte haar drinken nog net niet uit..

Help, een bestelling!

Je zou zeggen dat je hier als startende ondernemers heel blij mee bent… dat waren we ook, maar we hadden geen idee hoe lang het bestellen van de kaarten duurde, laat staan dat we een prijs op de website geplaatst hadden. In de veronderstelling dat we geschreven hadden dat je een offerte kon opvragen voor de kaarten… stond er toch echt ‘bestel onze kaarten’…

Je begrijpt de gemixte emoties van hilariteit in een combi met !%#* hoe gaan we dit regelen.

Na bekomen te zijn van de schrik bleef over… dit regelen we gewoon en wat ontzettend gaaf, we hebben gewoon een bestelling!! YEAH

ps. wees gerust met de bestelling is het helemaal goed gekomen 😉

Deel dit bericht via:

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?