HR Event ‘Wat een warm welkom doet’, op 13 februari 2020

Kom donderdag 13 februari in Wageningen naar een inspiratiesessie vol praktische tips.

HR Event ‘Wat een warm welkom doet’.

De arbeidsmarktkrapte is een gegeven, dat geldt tevens voor de regio FoodValley. Binnen de markten ICT, Bouw, Industrie en Zorg & Welzijn blijft de vraag naar gekwalificeerde medewerkers groot, ook in 2020. Deze vraag legt een grote druk op werkgevers en haar medewerkers; goede medewerkers worden door concullega’s benaderd, de werkdruk groeit, projecten worden niet uitgevoerd door capaciteitsproblemen en ARBO technisch gezien komt de veiligheid van het werk, steeds vaker, in het geding.

Genoeg aanleidingen om hier als werkgever mee aan de slag te gaan en daar willen wij graag bij helpen. Samen met Joost Blaas, een ervaren recruiter van Blaas & Kamphorst en Mayke Stroeken, een creatieve arbeidscommunicatiespecialist van MEMBR, hebben wij een inspiratiesessie opgetuigd waarin we werkgevers uitnodigen om hierover samen van gedachten te wisselen, waarbij wij vanuit onze expertise ideeën aandragen. De arbeidsmarktkrapte vraagt om een andere manier van werven en binden!

Donderdag 13 februari in Café The Doctor start om 15.00 de inspiratiesessie “Wat een warm welkom doet”. Wij zullen praktische tips en inspiratie meegeven om jullie werkgeversmerk te versterken en jullie interne gastvrijheid te verhogen, met als uiteindelijke doel de juiste talenten aan jullie organisatie te (blijven) binden.

Aanmelden kan via Mayke Stroeken, Mayke@membr.online. Entree is gratis. Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. U vindt hier de officiële uitnodiging en het programma.

Hartelijke groet Joost, Mayke, Wendy en Stephanie!

Deel dit bericht via:

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?