Inspiratiesessie gastvrijheid

Inspiratie

Tijdens de observatie en interviews met medewerkers van diverse afdelingen hebben wij al kennis kunnen maken met jullie gemeente. De volgende stap is dat we iedereen binnen jullie gemeente laten kennismaken met gastvrijheid, door inspiratiesessies te organiseren. Want wat is gastvrijheid dan eigenlijk en hoe kun je dit dan op de juiste manier inzetten?

Zoals de naam al aangeeft gaat het hier vooral over inspireren. Een mooi begin om echt met gastvrijheid aan de slag te gaan. We laten inzien wat gastvrijheid jezelf én de organisatie oplevert en daarmee de bewustwording dat jij het verschil kunt maken. De inspiratiesessies worden, in samenspraak met jullie, aangevuld met bevindingen uit de gastvrijheidsscan. Tijdens de sessies ontstaan er direct quick wins, zodat iedereen ‘morgen’ bewust met gastvrijheid aan de slag kan.

Gastvrijheid is leuk, gastvrijheid is een feest en zo willen we jullie dan ook inspireren. Dit doen we op onze wijze, luchtig, benaderbaar en met humor. Maar wel eerlijk en scherp.​

Deze inspiratiesessies worden gegeven in groepen van maximaal 15 personen, om het zo interactief mogelijk te maken. Een inspiratiesessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

‘Zorg dat jij het vonkje bent en een ander je vlam wordt’

Het doel is om iedereen aan het denken te zetten, met een glimlach weg te laten gaan en dat de mensen er met elkaar over gaan praten; dat ze zin krijgen hier echt mee aan de slag te gaan.

En dan…dan zijn jullie klaar om met die energie het kernprogramma te volgen.

Inspiratiesessie gastvrijheid

Vul onderstaand formulier in om een ‘inspiratiesessie gastvrijheid’ aan te vragen voor jouw gemeente. Liever eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van ons GRATIS adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit zeggen onze klanten

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?