Observatie met gastvrijheidsscan

Observatie en een gastvrijheidsscan

Voordat je een volledig gastvrijheidsprogramma met Hartendieven gaat doorlopen kunnen wij ons voorstellen dat je eerst wil weten wie we zijn en wat komen brengen. Om hier een goed beeld van te krijgen bieden wij de mogelijkheid om een gratis observatie met gastvrijheidsscan te laten uitvoeren.

Hoe ziet dit er dan uit?
Wij lopen een of twee dagdelen mee binnen jullie gemeente (afhankelijk van de grootte van de gemeente); we observeren en interviewen medewerkers van diverse afdelingen. We kijken en luisteren naar wat jullie kracht is en wat aandacht nodig heeft.

Aan de hand van onze hartfactoren* maken wij van deze observatie voor jullie een gastvrijheidsscan. Dit wordt opgemaakt in de vorm van een rapport(je), met een overzicht van jullie sterke punten en jullie verbeterpunten. Geen moeilijke taal, geen ellenlange teksten, maar concreet en praktisch. Zo krijg je een helder inzicht hoe jouw gemeente ervoor staat op het gebied van gastvrijheid. Ook hebben jullie dan kennis kunnen maken met ons, Hartendieven.

De gastvrijheidsscan wordt met jullie besproken en dan is het aan jullie of de gemeente het kernprogramma gaat volgen.

Natuurlijk ligt de behoefte bij de verschillende gemeenten overal anders. En natuurlijk peilen wij eerst die behoefte, voordat we het programma samenstellen. Want het is en blijft maatwerk.

* dit zijn de factoren die hét verschil maken voor een gastvrije beleving

Wil jouw gemeente in aanmerking komen voor deze gratis observatie met gastvrijheidsscan? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in. 

Wij kijken ernaar uit kennis met jouw gemeente te maken.

observatie met gastvrijheidsscan

Vul onderstaand formulier in om een ‘observatie en gastvrijheidsscan’ aan te vragen voor jouw gemeente. Liever eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van ons GRATIS adviesgesprek.

"*" geeft vereiste velden aan

Toestemming*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dit zeggen onze klanten

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?