Over ons

Stephanie

‘Vrolijk’! Het geeft mij energie als ik het ben en als ik omringd word door vrolijke mensen. Ook word ik getypeerd door de woorden: ondernemen, organiseren, informele leider, enthousiast, kritisch, lef, mensen en doen. Positief denken, optimisme uitstralen en net dat stapje extra doen, dit zijn voor mij de ingrediënten om het verschil te maken. Ik voel mij thuis in een omgeving waar met elkaar gepraat wordt, niet over elkaar. Waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan, een omgeving die groei en ontwikkeling stimuleert. En die mag best chaotisch zijn, vooral als ik daar structuur in aan mag brengen. Door mijn opvoeding in een ondernemersgezin, mijn lange horeca achtergrond en managementfunctie in een zeer klantgerichte organisatie is gastvrijheid in mijn DNA geworteld.

Wendy

Ik hou van mensen! Woorden die mij typeren zijn: energiek – integer – lef – humor – resultaatgericht – professioneel.
Mijn overtuiging is dat mensen een natuurlijke neiging hebben tot leren en ontwikkelen en zelf verantwoordelijk zijn voor hun keuzes. Ik voel me thuis in een omgeving waar mensen zich mogen en kunnen onderscheiden van de rest, waar humor, professionaliteit en vernieuwing wordt gewaardeerd.
Door mijn jarenlange ervaring als manager heb ik van dichtbij kunnen meemaken en beleven dat het centraal stellen van de klant/gast, maar zeker ook de interne samenwerking, hét verschil maakt in een organisatie. Deze ervaring en overtuiging heeft mij het vertrouwen gegeven om de stap richting ondernemer te zetten. Daarnaast heeft mijn topsportverleden ervoor gezorgd dat ik met een enorme drive en resultaatgerichtheid te werk ga. En dit kun je nooit alleen.

Onze passie: Blije medewerkers en klanten die zich echt welkom voelen. 
Wij zijn ervan overtuigd dat gastvrijheid de wereld een stukje mooier maakt.

Onze waarden: Ons bedrijf is gebaseerd op de volgende waarden:
Respect | Positiviteit | Vertrouwen | Groei | VeranderkrachtAls voormalig leidinggevenden kregen we de meeste energie wanneer we bezig waren met het verbeteren van de dienstverlening en helemaal van de mooie resultaten. Vaak werd gevraagd hoe wij de dingen aanpakten en wat we anders deden. Dit zette ons aan het denken. Na dit geanalyseerd te hebben bleek gastvrijheid ‘de sleutel’ te zijn.
In april 2016 besloten we ons hart te volgen en zo is Hartendieven ontstaan.

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?