Sturen op gastvrijheid

Sturen op gastvrijheid

De workshop ‘sturen op gastvrijheid’ is specifiek voor leidinggevenden en/of coördinatoren. Naast inspiratie krijg je in deze workshop praktische handvatten om zelf aan de slag te kunnen met gastvrijheid en vooral hoe je hierop kunt sturen in je team.

Want al die inspiratie is leuk en leerzaam, maar hoe houd je dit dan vast? Het ontwikkelen en borgen van  gastvrijheid staat centraal in deze workshop. 

De sessie ‘sturen op gastvrijheid’ wordt gegeven in groepen van maximaal 15 personen, om het zo interactief mogelijk te maken. Een sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur.

Zorg dat jij het vonkje bent en een ander je vlam wordt

* Getoonde prijzen zijn excl. btw, reiskosten en eventueel kosten voor externe locatie. Bij workshops, trainingen en inspiratiesessies is de aangegeven prijs incl. voorbereidingskosten. Bij meerdere dezelfde workshops, trainingen en inspiratiesessies betaal je uiteraard maar 1x de voorbereiding. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Sturen op gastvrijheid

Vul onderstaand formulier in om een sessie ‘Sturen op gastvrijheid’ aan te vragen voor jouw gemeente. Liever eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van ons GRATIS adviesgesprek.

Dit zeggen onze klanten

Meer gastvrijheid in het hart
van jouw gemeente?