Workshops, trainingen en inspiratiesessies

Onze workshops, trainingen en inspiratiesessies zijn inspirerend, praktisch en vol energie.
Is een compleet gastvrijheidstraject (nog) een te grote investering of wil je maar met 1 onderdeel aan de slag, dan is een losse training of workshop ook mogelijk.

Inspiratiesessie gastvrijheid

Zoals de naam al aangeeft gaat het hier vooral over inspireren. Een mooi begin om echt met gastvrijheid aan de slag te gaan. We laten je inzien wat gastvrijheid oplevert en daarmee de bewustwording dat jij het verschil kunt maken. Gastvrijheid is leuk, gastvrijheid is een feest en zo willen we jullie dan ook inspireren. Dit doen we op onze wijze, luchtig, benaderbaar en met humor. Maar wel eerlijk en scherp.​

Workshop voor leidinggevenden ‘sturen op gastvrijheid’

Dit is de inspiratiesessie gastvrijheid maar dan specifiek voor leidinggevenden. Naast inspiratie krijg je in deze workshop praktische handvatten om zelf aan de slag te kunnen met gastvrijheid en vooral hoe je hierop kunt sturen in je team.

Workshop 'Gastvrije gesprekken'

Deze training geven wij voor iedereen die zowel telefonische- als face to face gesprekken voert. Wat we hier voornamelijk doen is op persoonsniveau (wel met meerdere mensen in een training) kijken wat bij diegene past. Zodat het iets van hem of haarzelf wordt. Hiernaast is er natuurlijk een basis hoe je iemand benadert of telefonisch te woord staat. Hierbij leggen we juist uit waarom je die basis zou moeten hanteren en wat het jou en de organisatie oplevert.

Na afloop van deze training kunnen de medewerkers:

 • Meer uniformiteit uitstralen door het – hanteren van de juiste etiquette
 • Op de juiste wijze doorverbinden/ doorverwijzen
 • Makkelijker een mens- en – servicegerichte houding aannemen
 • Een goede sfeer creëren en de juiste toon zetten door te spiegelen
 • Omgaan met irritaties en ongenoegen
 • Inzicht wanneer je open- of juist gesloten vragen stelt​

Workshop 'Wie ben ik'

Deze training geven wij voor teams, waarbij de medewerkers wel wat zelfvertrouwen kunnen gebruiken. De kern van deze training is ‘hoe zie ik mezelf en hoe ziet een ander mij’. Waarom denken we vaak minder positief over onszelf dan een ander?

Na afloop van deze training hebben medewerkers o.a.:

 • Meer bewustwording van eigen kwaliteiten
 • Meer overtuigingskracht en impact
 • Inzicht in hoe goed je de kwaliteiten van anderen kunt inschatten

Workshop 'Feedback geven en ontvangen'

Bedoeld voor elke medewerker die graag wil leren om feedback te geven en ontvangen. In deze training is het belangrijk dat wij een veilige sfeer creëren, zodat er vertrouwen ontstaat. Het oefenen start dan ook altijd met het geven en ontvangen van positieve feedback.

Na afloop van deze training hebben medewerkers o.a.:

 • Inzicht in de noodzaak van feedback
 • Handvatten om op de juiste manier feedback te geven en ontvangen
 • Inzicht in het verschil tussen feedback op werkinhoud en op houding/ gedrag
Onze workshops worden gegeven tot max. 15 personen en duren tussen de 2 ½ en 3 uur.
Indicatie investering per workshop:
€1350,-
€1350,-
* Getoonde prijzen zijn excl. btw, reiskosten en eventueel kosten voor externe locatie. Bij workshops, trainingen en inspiratiesessies is de aangegeven prijs incl. voorbereidingskosten. Bij meerdere dezelfde workshops, trainingen en inspiratiesessies betaal je uiteraard maar 1x de voorbereiding. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

WORKSHOPS, TRAININGEN EN INSPIRATIESESSIES AANVRAGEN

Vul onderstaand formulier in om een workshop, training en/of inspiratiesessie aan te vragen. Liever eerst even kennismaken? Maak dan gebruik van ons GRATIS adviesgesprek.
Dit zeggen onze klanten

Wil jij een professionelere dienstverlening?
Ervaar de kracht van gastvrijheid.